Hydrocultuur

Clusia Rosea Princess

Varkensplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Clusia Rosea Princess
De Clusia is afkomstig van de Caraïben en wordt ook wel de Varkensplant genoemd. De plant is erg makkelijk om te verzorgen en heeft een hoge luchtzuiverende werking. Hydrocultuur planten geef je water aan de hand van de watermeter.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Clusia houd van een verlichte plek, zonder direct zonlicht. Als de plant teveel licht ontvangt, zal dit bruine en gele vlekken veroorzaken op het blad. Zet in dit geval de plant wat verder van het raam. Wanneer de plant te donker staat, is de kans groot dat er weinig nieuw blad zal verschijnen in de lente. Plaats de plant dan wat dichter bij het raam.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rond.png
  v.a. € 5,95 € 4,92
  6HKO816M1_1.png
  € 7,95 € 6,57

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite