Kamerplant

Coffea Arabica

Koffieplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 30 cm
Potdiameter 12 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Coffea Arabica
Dit koffieplantje is erg leuk om cadeau te geven! De Coffea Arabica heeft zijn oorsprong in Ethiopië en is makkelijk in de verzorging.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 12cm
Gemiddeld
Zonnig
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Coffea Arabica licht vochtig door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Vermijd een laag water in de pot, want dit kan wortelrot veroorzaken. 

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Coffea Arabica staat graag op een lichte standplaats met veel direct zonlicht. Zorg dat de plant per dag minstens vijf uur direct zonlicht ontvangt. 's Winters is het daarom goed de plant direct voor het raam te plaatsen. Wanneer de plant namelijk te weinig licht ontvangt, zal deze geen nieuw blad aanmaken en blad laten vallen. In de zomer is het goed de plant iets te verwijderen van het raam om verbranding van het blad te voorkomen.

Standplaats Zonnig

Aanraders van Fleur.nl

  opmaakpakket20kamerplantenpng
  € 15,95 € 13,18
  8711969037069-a1l1-web1jpg
  groene-planten-voeding-500ml3e2600jpg
  webbromelia20ananas20logopng
  € 14,95 € 13,72

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite