Kamerplant

Ctenanthe Burle-Marxii Amabilis

Never Never plant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 40 cm
Potdiameter 14 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Ctenanthe Burle-Marxii Amabilis
De Ctenanthe Burle Marxii Amabilis vouwt in de avond zijn bladeren dicht waardoor de paarse onderkant zichtbaar wordt. Dit maakt de plant uniek en een exclusieve aanwinst voor jouw kamer of ruimte.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 14cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Schaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw
Standplaats omschrijving

De Ctenanthe is gewend aan schaduwrijke plekken en heeft dus niet veel licht nodig. Plaats de plant dus wat verder van het raam en vermijd direct zonlicht om bruine bladranden te voorkomen. Een plaats voor een raam op het noorden is ideaal. Verder is het ook verstandig een standplaats dicht bij de verwarming of op de tocht te vermijden.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De Ctenanthe is van nature het vochtige regenwoud gewend en eist daarom relatief veel water. Houd de grond van de plant daarom continu licht vochtig. Voorkom echter dat er een laagje water in de pot komt te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. Geef de plant daarom kleine hoeveelheden water per keer. In de zomer kunt u  de plant het beste tweemaal per week bewateren en 's winters is minder al snel voldoende.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite