Kamerplant

Cycas Revoluta 2-stam

Vredespalm / Varenpalm
Levertijd: 7-9 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 250 cm
Potdiameter 70 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Cycas Revoluta 2-stam
De Cycas Revoluta 2-stam XXL wordt ook wel vredespalm genoemd. De palm kenmerkt zich door zijn dikke, robuuste stammen met elk een grote verenkroon. Dit is ware eye-catcher!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 70cm
Weinig
Zonnig
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Cycas staat het liefst op een goed verlichte plek met idealiter zo'n vijf uur direct zonlicht per dag. Een plaats bij een raam op het zuiden is dan ook een goede plek.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Cycas behoeft weinig water. Laat de grond eerst uitdrogen voordat u opnieuw water geeft. De wortels van de plant zijn erg gevoelig voor een te grote hoeveelheid water. Voorkom dus dat er een laagje water in de pot komt te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. In de zomer kunt u de plant water geven wanneer de grond weer droog is. In de winter kan de grond voordien zo'n vier weken droog staan. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite