Hydrocultuur

Dieffenbachia Tropic Snow

De dief van Bagdad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 50 cm
Potdiameter 18 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Dieffenbachia Tropic Snow
Dieffenbachia Tropic Snow hydrocultuur staat bekend om zijn opvallende vertekeningen in het blad. Hierdoor is het een mooie toevoeging voor elke ruimte.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 18cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Dieffenbachia houdt van een goed verlichte standplaats, zonder al te veel direct zonlicht. Vermijd daarom de felle middagzon. Veel zonlicht zal de groei van de plant bevorderen, waar te weinig licht de groei zal tegenhouden. Ook is de kans op wortelrot veel groter wanneer de plant te weinig licht krijgt. Aangezien de plant richting de zon groeit, is het goed om deze zo nu en dan een kwartslag te draaien. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite