Kamerplant

Fatsia Japonica

Vingerplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 55 cm
Potdiameter 19 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Fatsia Japonica
De Fatsia Japonica is een uit Japan afkomstige plant met stevig leerachtig blad. In het blad kan je de vorm van een hand zien, vandaar de bijnaam vingerplant. De plant is zeer geschikt om in de zomer op je terras te plaatsen.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 19cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Plaats de Fatsia op een goed verlichte plek om de groei te bevorderen. Onthoud de plant echter van direct zonlicht, want dit kan leiden tot verkleuring en verbranding van de bladeren. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Fatsia altijd licht vochtig door regelmatig een kleine hoeveelheid water te geven. Voorkom zo dat er een laagje water in de pot komt te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. Houd er verder ook rekening mee dat de plant in de winter minder water nodig heeft dan in de zomer. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite