Kamerplant

Ficus Lyrata vertakt in Grigio Egg Concrete antraciet

Vioolbladplant / Tabaksplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 210 cm
Potdiameter 50 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Ficus Lyrata vertakt in Grigio Egg Concrete antraciet
De Ficus Lyrata vertakt in Grigio Egg Concrete is een stijlvolle toevoeging aan uw woonkamer of kantoorruimte!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 50cm
Weinig
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Ficus staat graag op een plek met veel zonlicht. Weinig licht zal de groei van de plant namelijk belemmeren en ervoor zorgen dat de plant minder snel nieuw blad aanmaakt. Zet de Ficus daarom het liefst op een plek met minstens vijf uur direct zonlicht per dag. De Ficus wordt gekweekt onder gecontroleerd zonlicht en de plant is daardoor nog niet gewend aan direct zonlicht. Laat de plant dus geleidelijk hieraan wennen. Zo verkleint u de kans op verbranding van het blad.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Ficus continu vochtig door de plant regelmatig te bewateren. Geef pas water wanneer de grond droger wordt en doe dit in kleine hoeveelheden. Teveel water kan namelijk leiden tot wortelrot. In de winter verbruikt de plant ongeveer de helft van het benodigde water in de zomer. Houd hier dus rekening mee. 

Aanraders van Fleur.nl

    get-image-thumbnail (65).jpg
    plantenspuit20en20gieter20antraciet1png
    filef23e49jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite