Kamerplant

Hedera Helix Wonder

Klimop Plant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 50 cm
Potdiameter 17 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Hedera Helix Wonder
De Hedera Helix Wonder is een populaire plant! In huis staat hij graag als hangplant. De Hedera geeft een groene en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 17cm
Weinig
Schaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Schaduw
Standplaats omschrijving

De Hedera kan goed op een schaduwrijke plek staan. Een verlichte plek is ook een optie, maar teveel zonlicht kan wel voor een lichtere bladkeur zorgen. Wanneer u de plant naar een lichtere standplaads verzet, is het raadzaam dit geleidelijk aan te doen. De Hedera maakt in de loop van de tijd luchtwortels aan die zich gemakkelijk aan allerlei spullen rondom de plant hechten. Zet de plant daarom niet te dichtbij andere spullen. Ook als de plant zich aan de muur verbindt, kan dit schade opleveren. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Hedera staat het liefst continu in licht vochtige grond. Geef de plant regelmatig een kleine hoeveelheid water en voorkom dat er een laagje water onderin de pot komt te staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite