Kamerplant

Hoya Carnosa Tricolor

Wasbloem
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Hoya Carnosa Tricolor
De Hoya Carnosa Tricolor valt op vanwege de kleurschakelingen in het blad. Met een combinatie van roze, groen en geel is het een echte eyecatcher!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 14cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Luchtzuiverend
Met bloemen

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Hoya is gemakkelijk in de verzorging en doet het op veel plekken met zowel schaduw als licht. Zorg er echter wel voor dat de plant geen direct zonlicht ontvangt, want dat zal de bladeren van de Hoya geel doen laten kleuren. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Hoya goed vochtig en laat deze niet opdrogen. Vanwege zijn tropische komaf heeft de plant veel water nodig. Let er echter op dat de plant niet teveel water krijgt. Wanneer er een laag water onder in de pot ontstaat, kan er namelijk wortelrot ontstaan. Het is daarom raadzaam om de grond in het begin regelmatig te controleren. Is de grond na vijf dagen nog erg nat? Geef in dit geval wat minder water. Is de grond na drie dagen al droog? Geef de plant in het vervolg dan wat meer water.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite