Kamerplant

Humata Teyermanii

Spinnenpoot
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 35 cm
Potdiameter 17 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Humata Teyermanii
De Humata Teyermanii valt onder de hangvarens en heeft prachtige bladeren. Deze plant geeft je ruimte een natuurlijke uitstraling!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 17cm
Weinig
Halfschaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Varen altijd licht vochtig en laat deze dus niet opdrogen. Geef de plant regelmatig water in kleine hoeveelheden. Teveel water in één keer kan namelijk leiden tot wortelrot. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

De meeste Varens zijn van nature gewend aan een schaduwrijke plek. De Humata Teyermanii kan daarom goed op een dergelijke plek staan, maar ook een lichtere plek kan geen kwaad. Vermijd echter direct zonlicht. Dit kan namelijk brandplekken en verkleuring van het blad veroorzaken.

Standplaats Halfschaduw

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite