Imperata cylindrica 'Red Baron' - 6 stuks

Japans Bloedgras
Levertijd: 2-4 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Imperata cylindrica 'Red Baron' - 6 stuks
De Imperata cylindrica 'Red Baron' valt op door haar groen met rood gekleurde blad. Zeker in de herfst geeft de rode kleur van het siergras een kleurrijke, herfstachtige uitstraling aan jouw tuin.
Lees volledige omschrijving

Specificaties

Advies aantal per strekkende meter (hagen) 4
Advies aantal per m2 8
Snoeimaand Maart
Volgroeide hoogte 60 cm
Groeisnelheid Snel
Bloemen Nee
Minimale bestelhoeveelheid 1
Onderhoud Eenvoudig
Snoeien Ja
Winterhard Redelijk winterhard
Bladbehoudend Nee
Bladkleur Groen, Rood
Vruchtdragend Nee
Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Imperata Red Baron krijgt zijn kenmerkende dieprode tinten voornamelijk als deze plant op een zonnige plek staat. Hoewel de plant het ook de halfschaduw volhoudt, komt hij dus het meest tot zijn recht in de zon. Ook is het goed als de grond waarin de Red Baron staat een goed doorlatende, voedzame bodem is. Als je verschillende Red Baron's in de buurt van elkaar plant, zullen ze de grond erom heen dichtgroeien waardoor er een beeldschone bodembedekker overblijft!

Bewateren omschrijving

De Imperata Red Baron heeft geen bijzonder onderhoud nodig. In warme, droge periodes kan je water extra water geven, maar zorg ervoor dat de grond dan goed doorlatend is zodat er geen plassen rond de plant blijven staan.

Geschikt voor Bodembedekker, Borderbeplanting, Solitair (blikvanger)

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite