Anthurium

Sorteer op
per pagina

6 producten

ANTHURIUM CLARINEVIUM LOGO- web.png
40-70 cm
v.a. € 19,95 € 18,30
Web_ANTHURIUM ROOD L LOGO_1.png
Anthurium rood
Flamingoplant
30-55 cm
v.a. € 8,95 € 8,21
Web_ANTHURIUM ROZE L LOGO_1.png
Anthurium roze
Flamingoplant
30-55 cm
v.a. € 8,95 € 8,21
Web_Anthurium wit L1.png
Anthurium wit
Flamingoplant
30-55 cm
v.a. € 8,95 € 8,21
Web_Anthurium Black S1.png
Anthurium zwart
Flamingoplant
30 cm
€ 8,95 € 8,21
4ANARBU10-medium.png
Anthurium Arrow
Flamingoplant
90 cm
€ 97,95 € 89,86
Sorteer op
per pagina

6 producten

Het exotische accent: anthurium kopen

De anthurium kopen bied je een lust voor het oog: de bloemen van de anthurium zijn stuk voor stuk schitterende sfeermakers. Bij Fleur.nl kun je online een grote variëteit aan kleursoorten van deze exotische kamerplant vinden. Hierdoor is er voor ieder interieur een passende anthurium plant te vinden. Fleur vandaag nog je interieur op en kies op onze site de anthuriumsoort van jouw voorkeur.

De flamingoplant komt uit de tropen

De anthurium plant vindt zijn oorsprong in de tropen en wordt ook wel flamingoplant genoemd. Dit heeft alles te maken met het feit dat de bloemen op steel grote gelijkenissen vertonen met flamingo’s. Wil je een anthurium kopen? Dan bent u dus verzekerd van een prachtig tropisch accent op je tafel, vensterbank of dressoir.

Diverse kleursoorten anthuriums

Om ieder interieur een passende anthurium kamerplant te kunnen bieden, hebben wij diverse kleuren anthuriumplanten in huis. Zo kun je kiezen voor spierwit tot oranje en allerlei kleursoorten die daar tussenin liggen. Wat te denken van de Anthurium Roze, de Anthurium Rood of de Anthurium Oranje? Bovendien kun je bij Fleur.nl kiezen uit diverse afmetingen van de anthurium plant. De planthoogtes variëren van 25 centimeter tot maar liefst 100 centimeter.

Potcombinatie anthurium

De anthuriums uit de Fleur.nl collectie kun je daarnaast bestellen inclusief diverse bijpassende potsoorten en schalen. Voor iedere doorsnede is een geschikte pot te vinden. Deze kant-en-klare combinaties zijn ideaal om cadeau te geven! 

Search engine powered by ElasticSuite