Bonsai

Sorteer op
per pagina

4 producten

Web_FICUS MICROCARPA S-VORM M LOGO.png
75 cm
v.a. € 79,95 € 73,35
file_8b4c83.png
60 cm
€ 44,95 € 41,24
Ficus microcarpa compacta 1(2).png
45 cm
€ 49,95 € 45,83
4ARCUSS56.png
90 cm
v.a. € 209,95 € 192,61
Sorteer op
per pagina

4 producten

Waarom een bonsai boom kopen?

Een bonsai boom kopen doet u niet zomaar. De bonsai boom heeft meestal al enkele levensjaren op de teller staan voordat u deze aanschaft. Eenmaal bij u in de woning is deze boom er helemaal klaar voor om uw living van een bijzondere en authentieke uitstraling te voorzien. De robuuste stam en de unieke kleine bladeren zorgen er voor dat u een eeuwenoude traditie aan een hedendaags interieur toevoegt. Bij fleur.nl hebben wij een ruime keuze aan bonsai bomen voor u in het assortiment. Deze kunt u heel eenvoudig online bij ons bestellen.

Japanse betekenis: boom in pot

Wist u dat bonsai vertaald uit het Japans ‘boom in pot’ is? Niet zo vreemd daarom dat ons complete assortiment van bonsai bomen in een prachtige pot wordt geleverd. Voor de kleinere boomsoorten hebben wij schitterende geglazuurde potten en de grotere boomsoorten komen in een sierkweek-pot. Een bonsai boomsoort kopen bij fleur.nl betekent dus dat u niet zelf hoeft over te potten. Dat is natuurlijk ideaal en tevens een behoud van de kwaliteit van de bonsaiboom.

Bonsaiboomsoorten en afmetingen

De bonsai bomen van fleur.nl komen in verschillende soorten en maten. Zo heeft u bij ons al een bonsaiboom van 40 centimeter. Wilt u de bonsaiboom sterker in uw interieur naar voren laten komen? Kies dan bijvoorbeeld voor online een bonsaiboom kopen van een hoogte tot wel 160 centimeter. Wanneer u hierbij de verzorgingstips op onze productpagina opvolgt, dan bent u verzekerd van een lange levensduur van uw bonsaiboom. Geniet ervan.

Search engine powered by ElasticSuite