Aloë Vera

Sorteer op
per pagina

5 producten

Web_ALOE VERA LOGO.png
Aloë Vera
Aloe Vera
30-70 cm
v.a. € 7,95 € 7,29 Normale prijs € 9,95 € 9,13
-2,00 -1,83
IMG_6718-PhotoRoom.jpg
25-45 cm
v.a. € 9,95 € 9,13
Web_ALOE VERA PLANT SMALL_1.png
Aloë Cosmo
Aloe Cosmo
15-20 cm
v.a. € 7,95 € 7,29
Aloe comosa_1.png
Aloë Comosa
Aloe Vera
50 cm
€ 39,95 € 36,65
Aloë Dichotoma.png
35-50 cm
v.a. € 114,95 € 105,46
Sorteer op
per pagina

5 producten

Geneeskrachtige Aloë Vera kopen

Aloë Vera kopen in de winkel? Welnee, je kan makkelijk en snel online kamerplanten kopen. Met de Aloë Vera planten uit het Fleur.nl assortiment haal je je eigen helende sap in huis. Bovendien is de plant een schitterende eyecatcher. Aloë Vera komt oorspronkelijk uit zowel Afrikaanse landen als het Caribische gebied. De vetplant heeft gerafelde stelen met een groenblauwachtige kleur. Deze stelen staan aan de kransbasis van waaruit de Aloë Vera plant groeit. De verdikte bladeren staan wijduit en hebben aan het einde de typerende scherpe punten. De bekendste eigenschap van Aloë Vera is natuurlijk het sap van de bladeren. Dit sap heeft een genezende werking. Hiermee worden onder andere schaafwonden en blaren gedesinfecteerd.

Sfeervolle Aloë Vera

Bij Fleur.nl kun je heel eenvoudig online je eigen Aloë Vera bestellen. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb je dan al deze fantastische plant in huis. Door het bijzondere groenblauwe kleurensemble past de Aloë Vera plant bovendien bij iedere woonstijl. Naast de traditionele Aloë Vera plantlook, hebben wij ook de Aloë Vera plantsoort met witte stippeltjes in huis. De bladeren van dit type hebben een andere vorm, staan dichter opeen en rechterop. Het plantgeheel oogt hierdoor compacter. De genezende sappen haal je echter het beste uit de traditionele Aloë Vera planten.

Verzorging van de Aloë Vera plant

De verzorging van de Aloë Vera plant is heel gemakkelijk. De plant vraagt maar weinig water. Van april tot en met oktober dien je de Aloë Vera net genoeg water te geven om uitdroging van de wortelkluit te voorkomen. Na oktober kun je de waterhoeveelheid nog verder terugbrengen. Gebruik een vochtmeter als indicator voor het water geven. Deze dient een paar dagen rood te staan alvorens de Aloë Vera plant opnieuw water te geven. Aloë Vera gedijt verder het beste op een zonnige plaats. Bestel ook de Cactus & Vetplant voeding mee voor je Aloë Vera. 

Search engine powered by ElasticSuite