Kamerplant

Aloë Dichotoma

Aloe Vera
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Aloë Dichotoma
De Aloë Dichotoma kamerplant heeft mooie verdikte bladeren met sappen die voor meerdere doeleinden worden gebruikt. De Aloë Vera is een gemakkelijk te verzorgen kamerplant.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 16cm
Weinig
Zonnig
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Aloë Vera op een plaats met veel zonlicht ter bevordering van de groei. Naarmate de afstand van het raam toeneemt, wordt de kans op rot groter. Direct zonlicht kan de plant dus goed verdragen en daarom kan de Aloë Vera 's zomers ook buiten worden gezet. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Aloë Vera kan veel water opslaan in zijn geleiachtige bladeren en heeft dus maar weinig water nodig. Geef de plant daarom pas weer water als de grond is opgedroogd. Geef de plant tussen april en oktober regelmatig een kleine hoeveelheid water om te voorkomen dat de wortelkluit niet uitdroogd. In de winter hoeft u dit maar eens per maand te doen. Als de bladeren van de plant zacht en bruin van kleur worden, krijgt de plant teveel water. Als de punten van de bladeren samentrekken en rood worden, heeft de plant een extra slok water nodig. 

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  TRYBES_MULTI_LOGO_WEB.png
  € 19,95 € 18,30

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite