Aspidistra

Sorteer op
per pagina

1 product

Web_ASPIDISTRA HIMALAYA S.png
60-110 cm
v.a. € 27,95 € 25,64
Sorteer op
per pagina

1 product

Slagersplant Aspidistra kopen

Een Aspidistra kopen en verzorgen is synoniem aan eenvoudig te onderhouden plantpracht in huis halen. De Aspidistra komt van oorsprong uit de Himalaya. Het is een zeer sterke bladplant en daardoor bijzonder geschikt om als kamerplant te houden. Het diepgroene langwerpige blad geeft een sierlijke look en is nogal dik van structuur en leerachtig. Water wordt hierdoor nauwelijks verdampt. Door de volle uitstraling geniet de Aspidistra bovendien veel populariteit.

Aspidistra bestellen

Bij Fleur.nl kun je nu heel eenvoudig online je eigen Aspidistra of andere kamerplanten bestellen. Binnen 1 tot 2 werkdagen kun je al van je Aspidistra genieten. Je hebt hierbij volop keuze in formaat. Zo heeft de Small variant een hoogte van 60 centimeter. Liever een grotere Aspidistra in je living? Kies dan voor de Aspidistra Himalaya XL. Deze is maar liefst 100 centimeter hoog en heeft een potdiameter van 30 centimeter. Ook de tussenmaten Aspidistra Himalaya Medium en Large fleuren iedere leefruimte schitterend op. 

Verzorging van de Aspidistra

Doordat de bladstructuur van de Aspidistra weinig water verdampt, kan de plant uitstekend over droogte. Sterker nog, de plant staat liever te droog dan te nat. Geef je de Aspidistra teveel water, dan sterft de plant uiteindelijk af. Eens per 9 dagen water geven is ruim voldoende in de zomer, in de winter eens per 2-3 weken. Ook behoeft de Aspidistra weinig licht. Hij staat het liefste op een halfschaduwplaats. Wanneer je de plant maandelijks voedt met voeding voor Groene planten, dan is hij je daar zeer erkentelijk voor.

Search engine powered by ElasticSuite