Rhapis

Sorteer op
per pagina

1 product

webrhapis20excelsa20s1png
80-260 cm
v.a. € 47,95 € 43,99
Sorteer op
per pagina

1 product

Rhapis: dé schaduwpalm

De stokpalm is een heuse schaduwliefhebber! De bladeren van deze palm hebben veel bladgroenkorrels, waardoor de plant ver van het raam kan staan en relatief weinig water verbruikt. Ideaal voor in een wat donkerdere hoek in uw huis! Van origine groeit de Rhapis in Zuidoost-Azië en behoort hij tot de plantenfamilie van Arecaceae. Vanwege zijn kenmerkende dunne stam, wordt hij ook wel Bamboepalm of Stokpalm genoemd. In het assortiment vindt u de palm vanaf 80 centimeter tot en met 260 centimeter.

Te veel of te weinig schaduw?

Staat de palm op een schaduwrijke plaats? Dan zal hij niet veel water nodig hebben. Naarmate de Rhapis meer licht ontvangt, zal de waterbehoefte toenemen. Zorg ervoor dat de aarde altijd lichtvochtig is. Mocht de Rhapis al een poos geen nieuwe bladeren aanmaken dan is dat een teken dat de palm te donker staat. Zet de palm dan water dichter bij een raam.

Kies direct een mooie pot

Wanneer je overweegt de palm aan te schaffen, dan kunt je bij Fleur.nl kiezen uit fantastische bijpassende potten. Voor iedere doorsnede is er genoeg keuze uit sierlijke, robuuste en speelse potten. Zo kunt u een combinatie maken naar uw eigen stijl. Veel plezier met het samenstellen van uw Rhapis!

Search engine powered by ElasticSuite