Citroenboom

Sorteer op
per pagina

4 producten

CITROENBOOM S LOGO- WEB_1.png
Citrus Lemon
Citroenboom
70-170 cm
v.a. € 47,95 € 43,99
Citrus variegato.jpg
90 cm
€ 44,95 € 41,24
5CILQRS99-medium.png
170 cm
v.a. € 109,95 € 100,87
5CILVRS80-medium_1.png
Citrus Green Lime
Groene limoen
65 cm
€ 44,95 € 41,24
Sorteer op
per pagina

4 producten

Online een citroenboom kopen

Staat een citroenboom kopen op je verlanglijstje om jouw interieur of terras van een trendy uitstraling te voorzien? Dan bent je bij fleur.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons eenvoudig online een citroenboom bestellen in diverse soorten en maten. De citroenboom geldt vandaag de dag als hippe kamer- en buitenplant. Door de opvallende felgele vruchten breng je met de citroenboom bovendien frisse vrolijkheid in je woonbeleving.

Verzorging van de citroenboom

Naast de prachtige uitstraling geven onze citroenboomsoorten ook een heerlijke geur af. Hiervoor plaats je de boom het beste op een zonnige plek. Plaats de boom echter niet direct in de volle zon want dan kunnen de bladeren verbranden, laat hem eerst even wennen. Verder moet je wachten met water geven totdat de wortelkuit volledig is uitgedroogd. In de periode van april tot en met september verdient het de aanbeveling de boom extra veel voeding te geven. Ook is het verstandig om de boom tegen vorst te beschermen want daar houden citroenbomen niet van.

Citroen voor in de keuken

Nog een voordeel van een citroenboom kopen is de toepassingsmogelijkheid in de keuken. Wereldwijd is de citroen een veelgebruikt product bij het bereiden van maaltijden. Soms wordt daarbij alleen de citroenschil geraspt en al dan niet versuikerd aan het eten toegevoegd. In de Thaise keuken wordt zelfs gebruik gemaakt van het citroenblad. Ook bij frisdranken zoals tonic en cola worden regelmatig citroenschijfjes met citroenstampers geserveerd. Of wat te denken van thee met citroen? Een heerlijke smaak maakt zich meester van je mond.

Search engine powered by ElasticSuite