Grote kamerplanten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grote, exclusieve kamerplanten

Ben je op zoek naar een binnenplant met een exclusieve uitstraling? Dan ben je hier op de goede plek! Fleur.nl heeft een ruim assortiment aan planten die je niet zo vaak ziet. Denk aan een mooie Cicas of een unieke waaierpalm. Deze grootformaat kamerplanten geven direct een schitterende uitstraling aan de ruimte.

 

Optische lengteverhoging

Grote planten geven optisch een verhogend effect van je leefruimte. Heb je meerdere objecten in je ruimte die verschillende hoogtes hebben? Dan sorteer je het mooiste effect door de grote plant er net, of juist wat meer, bovenuit te laten steken. Vergeet hierbij het belang van de goede pot niet. De bloempot heeft namelijk grote invloed op het resultaat. Wees niet bang om voor een grote, zware pot te kiezen: met een te kleine pot doe je afbreuk aan de indrukwekkende uitstraling van de grote plant. Neem gerust contact met ons op als u hier advies bij nodig heeft. 

 

Opmaakservice

Wil je je mooie plant in je pot laten zetten? Geen probleem! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

 

Breed assortiment grote kamerplanten

Onze planten worden direct bij de beste kwekers ingekocht, waardoor ze tot op het laatste moment met de grootste expertise zijn verzorgd. Voor vragen of opmerkingen over een van onze producten kun je altijd contact met ons opnemen.

Om je mooie plant in goede conditie te houden, vind je op Fleur.nl ook een groot assortiment aan verzorgingsproducten, zoals potgrond en watergeefsystemen. 

Search engine powered by ElasticSuite