Palmen

Sorteer op
per pagina

5 producten

kentia-kopen-2.jpg
Kentia Howea XXL
Kentia palm
180 cm
Speciale prijs € 79,95 € 73,35 Normale prijs € 109,95 € 100,87
-30,00 -27,52
KENTIA HOWEA XXL LOGO- WEB.png
Kentia Howea XL
Kentia palm
160 cm
€ 79,95 € 73,35
Areca palm XXL 1(2).png
180 cm
Speciale prijs € 79,95 € 73,35 Normale prijs € 109,95 € 100,87
-30,00 -27,52
Areca palm groter.png
155 cm
€ 59,95 € 55,00
Areca palm XXL 1(2)_1.png
190 cm
€ 139,95 € 128,39
Sorteer op
per pagina

5 producten

Zo haal je de tropische sfeer in huis: koop een prachtige palm

Een palm kopen verzekert je van een aantrekkelijk tropisch accent in jouw living. De palm is niet langer een plant die je alleen op Hawaï of een ander zonnig oord kunt bewonderen. Bij Fleur.nl kun je online palmen kopen die jouw interieur zeker zullen opfleuren. Je kunt bij ons kiezen uit een zeer groot assortiment palmen. Zo hebben wij onder andere de Kentiapalm in huis. Deze plant heeft grote gevederde bladeren. Daarnaast hebben wij ook de Arecapalm die juist weer wat smallere bladeren heeft. Palmen zijn over het algemeen vrij aanwezige kamerplanten en geven zo meteen sfeer aan iedere ruimte. Ideaal als je op zoek bent naar grote kamerplanten!

Ook voor de bekende exotische palmen bent je bij Fleur.nl aan het juiste adres. Je vindt dé ideale palm van jouw ideale formaat. Zo begint ons assortiment van de palm al met een hoogte van 30 centimeter tot en met 200 centimeter. Wat te denken van deze Mexicaanse waaierpalm, of deze volle goudpalm? Grote palmen zijn erg geschikt om je kamer groter te laten lijken. Heb je meerdere objecten in je ruimte die verschillende hoogtes hebben? Dan sorteer je het mooiste effect door de grote plant er net, of juist wat meer, bovenuit te laten steken. Vergeet hierbij het belang van de goede pot niet. De bloempot heeft namelijk grote invloed op het resultaat. Wees niet bang om voor een grote, zware pot te kiezen: met een te kleine pot doe je afbreuk aan de indrukwekkende uitstraling van de grote plant. Neem gerust contact met ons op als u hier advies bij nodig heeft. 

 

Combineer jouw palm met een mooie pot

Wanneer je overweegt een palmsoort aan te schaffen, dan kunt je bij Fleur.nl ook kiezen uit fantastische bijpassende potten. Deze potten komen uiteraard in iedere doorsnede zoals de palmen uit ons assortiment. Op onze site vind je alvast een paar combinaties die door onszelf zijn samengesteld. Heb je iets anders in gedachten? Wij nodigen je van harte uit om zelf jouw ideale palmsoort met pot combinatie samen te stellen. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite