Murdannia

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Murdannia 

De Murdannia is nog een vrij onbekende en nieuwe kamerplant, maar groeit erg in populariteit. De plant komt van oorsprong uit China, waar men de olie gebruikt voor de traditionele geneeskunde. De Murdannia heeft prachtig blad, dat af en toe haast zilver lijkt. Een prachtige kamerplant dus! 

 

Onze opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet eerst de plant vast in je winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor je in orde met hydrokorrels. Zo heb je geen rommel in huis, ideaal hè?

 

Verzorging van de Murdannia

De Murdannia houd van een lichte standplaats, maar zet de plant niet in direct zonlicht. Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Search engine powered by ElasticSuite