Rhapis

Sorteer op
per pagina

1 product

1rhextu29png
30-185 cm
v.a. € 32,95 € 30,23
Sorteer op
per pagina

1 product

Rhapis: dé schaduwpalm

De stokpalm is een heuse schaduwliefhebber! De bladeren van deze palm hebben veel bladgroenkorrels, waardoor de plant ver van het raam kan staan en relatief weinig water verbruikt. Ideaal voor in een wat donkerdere hoek in uw huis! Van origine groeit de Rhapis in Zuidoost-Azië en behoort hij tot de plantenfamilie van Arecaceae. Vanwege zijn kenmerkende dunne stam, wordt hij ook wel Bamboepalm of Stokpalm genoemd. In het assortiment vindt u de palm vanaf 80 centimeter tot en met 260 centimeter.

 

Kies direct een mooie pot

Wanneer je overweegt de palm aan te schaffen, dan kunt je bij Fleur.nl kiezen uit fantastische bijpassende potten. Voor iedere doorsnede is er genoeg keuze uit sierlijke, robuuste en speelse potten. Zo kunt u een combinatie maken naar uw eigen stijl. Veel plezier met het samenstellen van uw Rhapis!

 

Onze opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet eerst de plant vast in je winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor je in orde met hydrokorrels. Zo heb je geen rommel in huis, ideaal hè?

 

Verzorging van de Rhapis

Staat de palm op een schaduwrijke plaats? Dan zal hij niet veel water nodig hebben. Naarmate de Rhapis meer licht ontvangt, zal de waterbehoefte toenemen. Mocht de Rhapis al een poos geen nieuwe bladeren aanmaken dan is dat een teken dat de palm te donker staat. Zet de palm dan water dichter bij een raam. Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Search engine powered by ElasticSuite