Hydrocultuur

Rhapis Excelsa

Stokpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Rhapis Excelsa
De Rhapis Excelsa is een mooie palm met donkergroen blad. De palm is ideaal voor op kantoren en kan in de (half)schaduw staan. Bij hydrocultuur planten hoef je minder vaak water te geven van gewone kamerplanten.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Schaduw
Grote bladeren
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

De Rhapis is een kamerplant die relatief weinig licht nodig heeft. Dit heeft te maken met de vele bladgroenkorrels in het donkergroende blad van de plant die het zonlicht omzetten in energie. Zet de plant echter niet in een ruimte zonder ramen, want de Rhapis heeft wel daglicht nodig. Als de plant op een te lichte standplaats staat, wordt het blad lichter of zelfs geler van kleur. Zet de plant dan verder van het raam. Als de plant geen nieuw blad aanmaakt, staat deze te donker. Zet in dit geval de plant meer in de buurt van het raam. Geef de palm maximaal vijf uur direct zonlicht. 

Standplaats Halfschaduw, Schaduw

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite