Varen

Sorteer op
per pagina

3 producten

1aspabp05png
25-30 cm
v.a. € 12,95 € 11,88
microsorum-15-196d4b05png
30-40 cm
v.a. € 13,95 € 12,80
2micrbp10201png
Microsorum Crocodyllus
Krokodillenvaren
35 cm
€ 10,95 € 10,05
Sorteer op
per pagina

3 producten

De vrolijke Varen

De Varen behoort tot de vaatplantenfamilie. Vanouds een echte waterplant, maar inmiddels is hij vaker in de grond te vinden. Een familie met ontzettend veel soorten voor binnen of buiten, voor warm of koud klimaat en van grof tot fijn. Bij Fleur.nl verkopen we varens die als hangplant en als kamerplant gehouden worden. De meeste soorten hebben de typische frisgroene kleur waarmee varens geassocieerd worden met uitzondering van de Tradescantia, deze plant heeft roze en witte accenten.

Verzorging van Varens

Varens houden van een lichtvochtige grond, daarom heeft de plant regelmatig water nodig. Soms wel twee tot drie per week een waterbeurt maar pas op met te veel water, want de wortels kunnen gaan rotten als er een plasje water in de pot blijft staan. Een standplaats in de (half)schaduw is voor de Varen een fijne plek. Daarnaast kan hij een sproeibeurt af en toe waarderen, zeker als de plant dichtbij een verwarming staat.

De service van Fleur.nl

Wij van Fleur.nl zetten de plant graag voor u, in een door u gekozen pot! Zet eerst de plant vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in orde met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Zo heeft u geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite