Hydrocultuur

Microsorum Crocodyllus

Krokodillenvaren
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 35 cm
Potdiameter 13 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Microsorum Crocodyllus
De Microsorum Crocodyllus is een makkelijk verzorgbare kamerplant. Hydroplanten geef je water met een watermeter en hebben hierdoor minder verzorging nodig. 
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 13cm
Weinig
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De meeste Varens zijn van nature een schaduwrijke plek gewend. Het is dan ideaal voor de plant om op een wat donkere plek te staan. De Varen kan ook op een lichtere plek staan, maar vermijd direct zonlicht. Dit kan namelijk brandplekken en verkleuring van de bladeren veroorzaken. Zet de plant bij deze gevolgen wat verder van het raam. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite