Rhapis Excelsa

Sorteer op
per pagina

1 product

1RHEXTU29.png
30-185 cm
v.a. € 91,95 € 84,36
Sorteer op
per pagina

1 product

Schaduwgeschikte Rhapis Excelsa

De Rhapis Excelsa is een ideale plant voor een donkere of schaduwrijke hoek in huis. De palm, afkomstig uit Zuidoost-Azië, bezit veel bladgroenkorrels waardoor de plant prima kan overleven in wat donkerdere ruimtes. Een ander karakteristiek van de plant is zijn opvallende stam, welke de plant doet lijken op een Bamboesoort.

Verzorging Rhapis

Gezien de palm vaak op een plaats staat met weinig licht, verbruikt hij niet veel water. Daarnaast hebben wij de plant voor u op hydrocultuur gezet, zodat het onderhouden van de plant nóg makkelijker is geworden. Met behulp van een watermeter kunt u zien wanneer de plant een gietbeurt nodig heeft, dit zal ongeveer eenmaal per maand zijn. De Rhapsis Excelsa is echt de ideale onderhoudsarme plant!

De service van Fleur.nl

Wij van Fleur.nl zetten de plant graag voor u, in een door u gekozen pot! Zet eerst de plant vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee centimeter groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in orde met hydrokorrels. Zo heeft u geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite