Hydrocultuur

Kentia Howea 140cm

Kentia palm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Kentia Howea 140cm
De Kentiapalm is een sterke, slanke palm met diepgroen blad. De palm is ideaal voor op kantoren en kan in de halfschaduw staan. Bij hydrocultuur planten hoef je minder vaak water te geven van gewone kamerplanten.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Kentia Palm Howea kan op een zowel verlichte als schaduwrijke plek staan. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt en plaats hem daarom niet voor een raam op het zuiden. Als u de plant toch voor een raam op het zuiden wilt hebben, is het raadzaam deze op enkele meters afstand van het raam te plaatsen. Zet de plant dichterbij het raam wanneer de groei van de plant afneemt. Plaats de plant op meer afstand van het raam wanneer de bladeren van de Kentia geel of lichter van kleur worden.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rond.png
  v.a. € 5,95 € 4,92
  6HKO816M1_1.png
  € 7,95 € 6,57
  6VVAP6051.png
  1ARLUTU54.png
  v.a. € 137,95 € 126,56

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite