Phlebodium

Sorteer op
per pagina

1 product

Web_Phlebodium aureum davana 1.png
55 cm
€ 24,95 € 22,89
Sorteer op
per pagina

1 product

Phlebodium: een varen met krullen 

De Phlebodium komt van oorsprong uit Zuid-Amerika en Caribisch gebied. Hier leeft de plant in tropische omstandigheden. Verder komt de plant ook in de moerassen van Florida voor. In deze gebieden groeit de plant als een epifyt op andere bomen. De Phlebodium wordt ook Zinkvaren of Blauwvaren genoemd, de plant behoort dan ook tot de varens. De plant staat daarnaast bekend als de Blue Star, Blue Fern of Golden polypody. De plant is sterk luchtzuiverend en daarom een prachtige toevoeging aan het interieur van uw kantoor. Fleur.nl biedt u de Phlebodium Aureum Davana. Deze Phlebodium is ook verkrijgbaar inclusief pot, zoals deze met antraciet pot.

 

Verzorging van de Phlebodium

De Phlebodium verlangt het liefst een continu licht vochtige grond. Geef dus regelmatig kleine hoeveelheden in plaats van een grote plens in één keer. Teveel water kan namelijk wortelrot veroorzaken en het einde van de plant betekenen. De Phlebodium gedijt het beste op een plek met indirect zonlicht. 

 

Onze opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite