Kamerplant

Phlebodium Aureum Davana

Zinkvaren
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 55 cm
Potdiameter 20 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Phlebodium Aureum Davana
De Phlebodium Aureum Davana is met zijn unieke uitstraling met krullend blad en luchtzuiverende werking een ideale plant voor in huis of op kantoor!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 20cm
Weinig
Halfschaduw
Zonnig
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Phlebodium Aureum Davana op een verlichte plek, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Teveel licht kan namelijk leiden tot verkleurde of zelfs verbrande bladeren. Zet de plant dus het liefst op een plek met wat schaduw. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Phlebodium Aureum Davana altijd licht vochtig. Doe dit aan de buitenkant van de plant en niet in het hart van de plant. Geef regelmatig kleine hoeveelheden water in plaats van eenmaal een grote hoeveelheid om wortelrot te voorkomen.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite