Kamerplant

Lepisimum Houlletianum

Koraalcactus
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 40 cm
Potdiameter 25 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Lepisimum Houlletianum
De Lepisimum Houlletianum is in combinatie met een mooie sierpot, een echte aanwinst. Deze plant zul je niet veel terug vinden in woonkamers. Je haalt een unieke plant in huis!
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 25cm
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Lepisimum Houlletianum is van nature gewend aan droge omstandigeden en heeft wat betreft zonuren geen hoge eisen. De plant kan daardoor praktisch op iedere plek staan. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Lepisimum Houlletianum heeft niet veel water nodig. Zorg er in de zomer voor dat de grond is opgedroogd voordat u de volgende hoeveelheid water geeft, zodat de wortels niet continu in een laag water staan. Zo wordt wortelrot voorkomen. In de winterperiode heeft de plant nauwelijks water nodig. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite