Kamerplant

Medinilla Magnifica in Soft wit

Trosbloem
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 50 cm
Potdiameter 18 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Medinilla Magnifica in Soft wit
De Medinilla Magnifica staat prachtig in iedere ruimte en wordt compleet opgemaakt geleverd. Alleen nog een mooie plek ervoor uitzoeken!
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 18cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Met bloemen
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Zet de Medinilla bij voorkeur op een goed verlichte plek zonder direct zonlicht. Verwijder de bloemen wanneer de Medinilla is uitgebloeid en zet de plant op een koele, verlichte plek. Hierdoor vergroot u de kans dat e plant opnieuw zal gaan bloeien. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de Medinilla wekelijks water. Doe dit in kleine hoeveelheden om te voorkomen dat er een laag water ontstaat in de pot. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. Houd er rekening mee dat de plant in de winter minder water nodig heeft. Geef extra water wanneer de bladeren er slap bij gaan hangen. 

Aanraders van Fleur.nl

    bio bloeiende planten_1.jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite