Kamerplant

Microsorum Crocodyllus

Krokodillenvaren
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 70 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Microsorum Crocodyllus
Met de Crocodyllus haal je een exotische en unieke varen in huis! 
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 30cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Varen altijd licht vochtig en laat deze dus niet opdrogen. Teveel water is echter slecht voor de plant, want dit kan wortelrot veroorzaken. Het is dus raadzaam om de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven in plaats van een grote slok in één keer. 

Standplaats omschrijving

De meeste Varens zijn van nature een schaduwrijke plek gewend. Het is dan ideaal voor de plant om op een wat donkere plek te staan. De Varen kan ook op een lichtere plek staan, maar vermijd direct zonlicht. Dit kan namelijk brandplekken en verkleuring van de bladeren veroorzaken. Zet de plant bij deze gevolgen wat verder van het raam. 

Standplaats Halfschaduw

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite