Kamerplant

Monstera Adansonii

Monkey Mask
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 35 cm
Potdiameter 15 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
Monstera Adansonii
Monstera Adansonii is de kleinste uit de familie van de gatenplanten.  Het blad is hetzelfde alleen veel kleiner. Dit geeft een speciaal effect. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 15cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Monstera in de lente en zomer altijd licht vochtig. Geef de plant echter niet teveel water, want daar is de gatenplant gevoelig voor. Laat de grond daarom eerst wat uitdrogen voordat u de plant bewatert. In de herfst- en winterperioden mag de grond zelfs enkele dagen tot een week uitdrogen voor een nieuwe watergift. Besproei de Monstera regelmatig om de hem vitaal te houden. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Zet de Monstera op een plek met (half)schaduw met maximaal drie uur direct zonlicht. Een plaats bij een raam op het noorden is ideaal voor deze plant. 

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite