Hydrocultuur

Musa Dwarf Cavendish

Bananenplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 90 cm
Potdiameter 25 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Musa Dwarf Cavendish
Bananenplanten zijn mooie exotische planten. Banenenplanten hebben veel licht en veel water nodig. Je zal zien dat de bananenplant dan snel kan groeien. Met deze unieke bananenboom haal je letterlijk de tropen in huis. Bij een hydrocultuurplant geef je water aan de hand van de watermeter.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 25cm
Gemiddeld
Zonnig
Grote bladeren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Musa staat het liefst op een plek met veel zonlicht, waarvan minimaal vijf uur direct zonlicht. Zorg er na aanschaf wel voor dat de plant eerst kan wennen aan dit zonlicht, om verbranding van het blad te voorkomen. Een plaats op enkele meters afstand voor een raam op het zuiden is dan ook een geschikte plek voor de Musa. Zet de plant niet bij een raam op het noorden. Als de plant te weinig licht krijgt, zullen de bladeren gaan hangen en zal er geen nieuw blad aangemaakt worden. Zet de plant dichterbij het raam wanneer dit het geval is. 

Standplaats Zonnig

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite