Kamerplant

Nephrolepis Exaltata Green Lady

Krulvaren
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 60 cm
Potdiameter 26 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Nephrolepis Exaltata Green Lady
De luchtzuiverende Nephrolepis ofwel de Krulvaren verrijkt iedere kamer met zijn volle bos krullen.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 26cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De meeste Varens zijn van nature een schaduwrijke plek gewend. Het is daarom ideaal voor de Nephrolepis om op een wat donkere plek te staan. De plant kan ook op een lichtere plek staan, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Dit kan namelijk brandplekken en verkleuring van de bladeren veroorzaken. Zet de plant wat verder van het raam als dit het geval is. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De Varen is gewend aan een hoge luchtvochtigheid. Houd de grond van de Nephrolepis daarom altijd licht vochtig en laat deze dus niet opdrogen. Teveel water is echter slecht voor de plant, aangezien dit wortelrot kan veroorzaken. Het is dus raadzaam om de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven in plaats van een grote slok in één keer. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite