Kamerplant

Nephrolepis in Brussels wit

Krulvaren
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 50 cm
Potdiameter 22 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Nephrolepis in Brussels wit
Met zijn natuurlijke uitstraling staat de krulvaren Nephrolepis in de Brussels pot prachtig in iedere ruimte. Ook leuk om cadeau te geven! Maak de verassing compleet met een gepersonaliseerd kaartje!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 22cm
Weinig
Halfschaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De meeste Varens zijn van nature een schaduwrijke plek gewend. Het is daarom ideaal voor de Nephrolepis om op een wat donkere plek te staan. De plant kan ook op een lichtere plek staan, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Dit kan namelijk brandplekken en verkleuring van de bladeren veroorzaken. Zet de plant wat verder van het raam als dit het geval is. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Varen is gewend aan een hoge luchtvochtigheid. Houd de grond van de Nephrolepis daarom altijd licht vochtig en laat deze dus niet opdrogen. Teveel water is echter slecht voor de plant, aangezien dit wortelrot kan veroorzaken. Het is dus raadzaam om de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven in plaats van een grote slok in één keer. 

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    file_f23e49.jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite