Kamerplant

Olea Europaea op stam

Olijfboom
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Olea Europaea op stam
De boom past in ieder interieur door de prachtige robuuste uitstraling van de ruige stam en daarnaast de schitterende groene bladvarianten. Ook leuk om cadeau te geven!
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Standplaats omschrijving

Zet de Olea Europaea op een zonnige standplaats. Een ideale plek voor de boom is voor een raam op het zuiden. In de zomerperiode kan de olijfboom ook buiten worden gezet. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De grond van de Olea Europaea dient altijd licht vochtig te zijn. In de zomer komt dit al gauw neer op zo'n 2-3 keer per week water geven. Voorkom hierbij dat de olijfboom met de wortels in een laag water komen te staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite