Kamerplant

Olea Europaea in Elho Greenville wit

Olijfboom
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 90 cm
Potdiameter 25 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Olea Europaea in Elho Greenville wit
Breng een mediterraanse sfeer in huis met deze prachtige olijfboom op stam in de elegante Elho Greenville. Ook leuk om cadeau te geven met een persoonlijk kaartje!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 25cm
Gemiddeld
Zonnig
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Olea Europaea op een zonnige standplaats. Een ideale plek voor de boom is voor een raam op het zuiden. In de zomerperiode kan de olijfboom ook buiten worden gezet. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De grond van de Olea Europaea dient altijd licht vochtig te zijn. In de zomer komt dit al gauw neer op zo'n 2-3 keer per week water geven. Voorkom hierbij dat de olijfboom met de wortels in een laag water komen te staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. 

Aanraders van Fleur.nl

    get-image-thumbnail (55).jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite