Hydrocultuur

Pachira Aquatica gevlochten stam

Geldboom
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Pachira Aquatica gevlochten stam
De Pachira oftewel de geldboom komt van oorsprong uit Oost Brazilië, Panama en Costa Rica. De plant is makkelijk te verzorgen en houdt van licht, maar kan niet tegen direct zonlicht. Een hydrocultuur plant geef je water aan de hand van een watermeter.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Zet de Pachira op een plek met veel licht, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Een ideale plek voor de plant is voor een raam op het noorden of enkele meters van een raam op het oosten of westen. Als de plant teveel licht krijgt, kunnen de bladeren vergelen. Zet in dit geval de plant wat verder van het raam. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rond.png
  v.a. € 5,95 € 4,92
  6HKO816M1_1.png
  € 7,95 € 6,57
  6VVAP6051.png
  1SCARGS17 (1).png
  v.a. € 81,95 € 75,18

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite