Hydrocultuur

Philodendron Atom

Philodendron
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 50 cm
Potdiameter 15 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Philodendron Atom
De Philodendron is een kamerplant die bekend staat om de enorme bladeren met felgroene kleur. De plant kan wel eens een slok water missen en kan prima op kantoor staan. Hydrocultuurplanten hoef je minder vaak water te geven dan gewone kamerplanten.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 15cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Zet de Philodendron op een plek met (half)schaduw. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt. Een plaats bij een raam op het noorden is ideaal voor de Philodendron.

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite