Hydrocultuur

Philodendron Pedatum Red squamiferum

Klimmende boomliefhebber
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 70 cm
Potdiameter 18 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Philodendron Pedatum Red squamiferum
Philodendron Red wonder Squamiferum bush is een zeer unieke philodendron door het specifieke blad is dit echt een aanwinst voor jouw als plantenliefhebber. Bij hydrocultuur planten hoef je minder vaak water te geven van gewone kamerplanten.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 18cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

Zet de Philodendron op een plek met (half)schaduw. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt. Een plaats bij een raam op het noorden is ideaal voor de Philodendron.

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite