Kamerplant

Phoenix Roebelenii

Dadelpalm
Levertijd: 2-3 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Phoenix Roebelenii
Dadelpalm Phoenix Roebelenii is een sfeervolle toevoeging voor je huis. De palm kan in de zomer buiten gezet worden. 
Lees volledige omschrijving
Veel
Zonnig
Grote bladeren
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Phoenix Roebelenii op een zo zonnig mogelijke plek met veel direct zonlicht. Een plek voor een raam op het zuiden is ideaal voor de plant. In de zomer kan de Phoenix Roebelinii ook goed buiten staan. Laat de plant eerst wennen aan het directe zonlicht om verbranding van het blad te voorkomen. Wanneer de plant geen nieuw blad aanmaakt, heeft hij te weinig licht. Zet de palm in dit geval dichter naar het raam toe. 

Bewateren Veel
Bewateren omschrijving

De Phoenix Roebnelenii verbruikt relatief veel water. Geef de plant daarom zo'n twee tot drie keer per week water en laat de grond nooit uitdrogen. Pas echter wel op met het geven van teveel water in verband met wortelrot. Ook in de winter heeft de plant meerdere keren water nodig. Verminder dan echter wel de hoeveelheid. .

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite