Kamerplant

Pilea Peperomioides in Elho Vibes roze

Pannekoekplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 25 cm
Potdiameter 16 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Pilea Peperomioides in Elho Vibes roze
De populaire Pilea Peperomioides wordt kant-en klaar geleverd in de Elho Vibes pot. Erg leuk voor in huis en ideaal om cadeau geven!
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 16cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Zet de Pilea op een zonnige plek, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Een te grote hoeveelheid direct zonlicht maakt het blad namelijk vaal van kleur. Als de plant nauwelijks groeit, staat deze vaak in een te donkere omgeving. Zet de plant dan wat dichter naar het raam toe. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Pilea heeft niet veel water nodig. Echter dient de grond van de plant wel continu vochtig te zijn. Geef daarom regelmatig een kleine hoeveelheid wate, om uitdroging van de grond te voorkomen. Let er echter wel op dat er geen laag water in de pot ontstaat, want dit kan leiden tot wortelrot. Ook is een regelmatige sproeibeurt goed voor de Pilea.

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    file_f23e49.jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite