Kamerplant

Groene planten in Elho Greenville grijs

Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 170 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Groene planten in Elho Greenville grijs
Kentia Howea in Elho: hoogte 160 cm, Ø 30 cm       Ficus Lyrata in Elho: hoogte 150 cm, Ø 40 cm           Areca Lutescens in Elho: hoogte 100 cm, Ø 25 cm
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Kentia, Areca en Lyrata houden allen van een lichte standplaats. Pas echter op met direct zonlicht, de bladeren van de Areca kunnen dan verbranden. De Lyrata en Kentia kunnen wel in direct zonlicht, maar moeten daar wel langzaam aan wennen. 

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

In de lente en zomer is het belangrijk om de grond van de Kentia, Areca en Lyrata lichtvochtig te houden. Zorg er wel voor dat er geen laagje water onder in de pot komt te staan. Dan kan er wortelrot ontstaan en gaan de planten dood. Laat de grond in de winter eerst uitdrogen voordat er opnieuw water wordt gegeven. De groene planten houden allen van een hoge luchtvochtigheid en het is dus ook belangrijk om ze vaak te besproeien. 

Aanraders van Fleur.nl

  greenville20set20groenpng
  greenville20set20witpng
  greenville20set2020zwart20png
  greenville20set20bruinpng

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite