Kamerplant

Tropische planten in Elho wit

Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 180 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Tropische planten in Elho wit
Kentia Howea in Elho: hoogte 180 cm, Ø 40 cm     Monstera in Elho: hoogte 110 cm, Ø 30 cm              Cherry Baby in Elho: hoogte 35 cm, Ø 22 cm
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Kentia, Mostera en Aglaonema houden allen van een lichte standplaats. De Kentia en Monstera kunnen beide maximaal 3 uur direct zonlicht verdragen. De Aglaonema kan niet in direct zonlicht staan, dan kunenn de bladeren verbranden.  

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

In de lente en zomer is het belangrijk om de grond van de Kentia, Monstera en Aglaonema lichtvochtig te houden. Zorg er wel voor dat er geen laagje water onder in de pot komt te staan. Dan kan er wortelrot ontstaan en gaan de planten dood. Laat de grond in de winter eerst uitdrogen voordat er opnieuw water wordt gegeven. De tropische planten houden allen van een hoge luchtvochtigheid en het is dus ook belangrijk om ze vaak te besproeien. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite