Kamerplant

Platycerium Bifurcatum

Hertshoornvaren
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 50 cm
Potdiameter 21 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Platycerium Bifurcatum
Een Hertshoornvaren Platycerium Bifurcatum wordt ook wel hertshoornvaren genoemd. Het is een hangplant met een uniek blad dat lijkt op het gewei van een hert.
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 21cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Zet de Platycerium Bifurcatum op een lichte plek, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Dit kan de plant namelijk minder goed verdragen. Een plek voor een raam op het noorden of enkele meters van een raam op het oosten of westen is ideaal voor de plant. 

Bewateren omschrijving

Geef de Platycerium Bifurcatum niet teveel, maar ook niet te weinig water. Houd de grond van de Platycerium Bifurcatum altijd licht vochtig, maar geef niet teveel water om wortelrot te voorkomen. Controleer regelmatig om te kijken of de plant de juiste hoeveelheid water krijgt. Is de grond na drie dagen alweer helemaal droog? Geef dan wat meer water. Is de grond na vijf dagen nog erg nat? Geef dan wat minder water.

Bewateren Gemiddeld

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite