Kamerplant

Podocarpus Macrophyllus

Japanse Boeddahden
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 350 cm
Potdiameter 55 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Podocarpus Macrophyllus
De Podocarpus macrophyllus wordt ook wel Japanse Boeddahden genoemd. Het is een naaldden, maar wordt hier in Nederland als kamerplant gehouden omdat hij niet winterhard is.
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 55cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Op stam

Specificaties

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Podocarpus goed vochtig en laat deze niet uitdrogen. Geef de plant in het groeiseizoen ook elke twee weken wat voeding.

Standplaats omschrijving

Geef de Podocarpus een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Een plek voor een raam op het noorden of twee meter van een raam op het oosten of westen is ideaal. In de zomer kan de plant buiten staan mits deze een goed beschutte plek krijgt. Een hele dag in de volle zon is niet goed voor de plant. 

Standplaats Halfschaduw

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite