Kamerplant

Polyscias Aralia Fabian

Aralia
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Polyscias Aralia Fabian
De Polyscias Aralia Fabian is een ware eye-catcher voor in huis. Deze kamerboom is ook makkelijk in verzorging!
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Polyscias licht vochtig en laat deze niet geheel uitdrogen. In de winter mag de grond iets uitdrogen voordat de plant opnieuw water krijgt. Geef water in kleine hoeveelheden en voorkom zo dat er een laagje water in de pot ontstaat, want dit kan wortelrot veroorzaken. In de winter kan de grond van de plant echter wel iets uitdrogen. 

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Polyscias kan op veel plekken staan. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie tot vijf uur direct zonlicht krijgt. Wanneer de Polyscias op een te donkere plek staat, zal deze zijn bladeren laten vallen. Plaats de plant dan dichterbij het raam. 

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite