Kamerplant

Rhipsalis Paradoxa

Koraalcactus
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Rhipsalis Paradoxa
De Rhipsalis heeft weinig eisen rond licht- en waterbehoefte en is dus een zeer gemakkelijk te verzorgen kamerplant.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 25cm
Weinig
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Rhipsalis komt oorspronkelijk uit de tropen en leeft daar onder het beschuttende bladerdak van hoge bomen leeft. De plant is daarom gewend aan een plek met minder zonlicht. De Rhipsalis staat dan ook het liefst op een schaduwrijke plek. Een grote hoeveelheid natuurlijk zonlicht is bevorderlijk voor de groei van de plant. Echter zullen de stengels gaan verkleuren als de Rhipsalis teveel licht ontvangt. Zet in dit geval de plant wat verder van het raam. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Omdat de Rhipsalis water in de stengels opslaat, heeft de plant niet veel water nodig. Laat de grond dus eerst goed opdrogen voordat de plant opnieuw water krijgt. Geef echter niet extreem veel water in één keer want de wortels mogen niet in een laag water komen te staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite