Sagina Subulata - 6 stuks

Priemvetmuur
Levertijd: 2-4 werkdagen
Totale hoogte (excl. pot) 5 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Sagina Subulata - 6 stuks
De Sagina subulata is een zeer laagblijvende bodembedekker. De plant heeft wat weg van mos, maar dat is het niet. Vanaf mei zullen er witte bloemetjes aan de Sagina subulata verschijnen. Dit zorgt voor een frisse uitstraling in jouw tuin.
Lees volledige omschrijving

Specificaties

Bloemkleur Wit
Groeisnelheid Gemiddeld
Bloemen Ja
Bloeitijd Augustus, Juli, Juni, Mei
Minimale bestelhoeveelheid 1
Advies aantal per m2 10
Onderhoud Eenvoudig
Snoeien Nee
Volgroeide hoogte 5 cm
Winterhard Goed winterhard
Bladbehoudend Ja
Bladkleur Wit
Vruchtdragend Nee
Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

Voor deze Sagina moet je een (half)zonnige plek uitkiezen. Het is het beste als de grond licht vochtig is, maar ook dat de bodem goed doorlatend is. Als er water blijft staan bij je Sagina, dan kan je er gif op innemen dat je bruine vlekken krijgt in je gazonvervanger - dat moet je dus zien te voorkomen.

Bewateren omschrijving

De Sagina heeft een licht vochtige bodem nodig om te kunnen leven. Maar geef niet te veel water, want als er water blijft staan bij je Sagina, dan kan je er gif op innemen dat je bruine vlekken krijgt in je gazonvervanger - dat moet je dus zien te voorkomen.

Geschikt voor Bodembedekker, Borderbeplanting

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite